samen

 

Ik werk als zelfstandige, maar ik werk ook graag en vaak samen met anderen.
Hier komen boeken, artikels, websites, organisatiespellen en nieuwe werkvormen uit voort. Met als rode draad: het helpen groeien en bloeien van mensen, teams en organisaties. Ter inspiratie:

 

Het Vooruitvinderskompas

Ik heb met Tom de Haas in 2016 een boek geschreven voor alle helden (leiders, pioniers, vernieuwers) die hun organisatie willen helpen transformeren. Daar bestaan geen blauwdrukken of uitgestippelde routes voor. Het Vooruitvinderskompas helpt je als leider om met vertrouwen van het gebaande pad af te gaan en eigen oplossingen te zoeken voor de vraagstukken die op hen afkomen. Zie www.avontuurvandeheld.nl om dit boek te bestellen.

Avontuur van de Held

Samen met Tom de Haas bied ik trainingen over persoonlijk leiderschap. Dit doen we op basis van de metafoor van het Avontuur van de Held; waarin de eeuwenoude kennis uit mythes en verhalen tot een aantal herkenbare fases zijn teruggebracht die in elke transformatie een rol spelen. We bieden ook in company trajecten aan voor organisaties en MT's die in een dergelijke transformatie zitten.
Zie ook www.avontuurvandeheld.nl.

De Wereld der Verandering

Samen met Jeroen Koppens (KOCK) heb ik een bordspel gemaakt voor met name MT's in het onderwijs. Het spel helpt om terug te kijken op, vooruit te kijken naar of te leren van een huidige verandering. Het spel kent reflectievragen, feedbackvragen en verrassingsvragen en wordt telkens op maat begeleid.

Zie ook www.kock.nl

Spelbouwers

Samen met Ferdinand Oort (Radar Advies) en Rob Willems (Radboud Universiteit) ontwikkelen en begeleiden we management games op maat. Zie ook www.spelbouwers.nl

 


 

MD-traject in ontwikkeling

Met Erica Hehenkamp.

Wat zijn jullie ontwikkelvragen?


Neem contact met mij op